Om Åvang

Vi er en bygge- og anlægsvirksomhed, der kan hjælpe med alt indenfor tømrer- og murerarbejde, jord & beton og anlægs- og nedrivningsopgaver.

40 år med Byg og Anlæg i topklasse

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige under-entreprenører i alle faggrupper, så du kan få løst alle typer bygnings- og anlægsopgaver her hos os.

Åvang byggeri
Åvang flisebelægning
Åvang anlæg

Hoved- og fagentrepriser

Ring til os og lad os tage en snak om din opgave.

Knowhow og ekspertise

Virksomheden beskæftiger tømrere, murere, entreprenører og anlægsgartnere, der alle arbejder godt sammen mod det fælles mål: Funktionalitet og æstetik.

Vores tømrer- og murersvende har samlet over 100 års erfaring og kan løse enhver opgave af enhver størrelse – fra renovering til nybyggeri.

Skal I have bygget om, bygget til eller bygget nyt, fører vi jer sikkert gennem projektet, og vi har også erfaring med restaurering af gamle bygninger med nyeste viden og teknikker.

Fokus på kvalitet

Vores entreprenører og anlægsgartnere har mange års erfaring og en bred viden om alsidige opgaver – fra beton til grøn vedligehold og gravearbejde. Herunder specialopgaver som udgravning til jordvarme, fundamenter og belægninger og brolægninger.

Der er fokus på kvalitet hele vejen, og vi bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi ved, at professionel planlægning og en god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.

Åvang ApS Byg & Anlæg
Vi gennemfører både  fag-, hoved- og totalentrepriser inden for:
  • Nybygninger
  • Tilbygninger
  • Ombygninger
  • Anlægsarbejde

Den grønne omstilling i Åvang

I en foranderlig verden med klimaforandringer og ressourceudfordringer ligger det os meget på sinde at gøre en forskel i vores hverdag.

De to helt tunge poster i vores klimaregnskab er materialer og transport, det er derfor her, vi lægger  vores fokus – f.eks. ved at hjælpe vores kunder med at vælge energisparende og klimavenlige materialer og ved at minimere vores materialekørsel.

Den grønne omstilling er en proces, hvor vi løbende udvikler og udvider vores arbejde på området. Vi vil derfor fremadrettet forsætte med vores arbejde mod at blive en CO2-neutral og klimavenlig virksomhed.

I Åvang har kvalitet altid været et nøgleord, og vores primære succeskriterie. Vi ser den grønne omstilling som en del af dette. 

CSR-politik i Åvang Gruppen

Som virksomhed mener vi, at vi har et ansvar for at opføre os ansvarsfuldt overfor vores samfund, medborgere og planet.

Vi tror på det gode eksempels kraft, og at vi i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere kan gøre en reel forskel.

For at leve op til vores egne forventninger har vi valgt at implementere en CSR-politik baseret på tre fokusområde; vores indvirkning på klimaet, vores sociale ansvar og vores lokale forankring og støtte til lokalmiljøet.

Vi kan hjælpe med det hele

Uanset hvilken opgave du har, om det er reparationer, udbedringer, ombygninger, nybygninger, vedligehold, eller nedrivning, er vi klar til at tage en snak om det og udføre det med stor knowhow og ekspertise.

Vi udfører opgaver i alle størrelser for private, virksomheder og det offentlige.