Om os

Vi er entreprenører og kan bistå med alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, jord & beton og anlægs- og nedrivningsopgaver.

25 år med Byg og Anlæg i topklasse

Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige under-entreprenører i alle faggrupper, så du kan få løst alle typer bygnings- og anlægsopgaver her hos os.

Virksomheden er ejet af Morten Larsen. som står for den daglige ledelse – med far Bent Larsen der varetager alle tømrer- og snedkeropgaverne.

Vi har fundet jargonen og er blevet et fantastisk team. Med min fars viden og mit gåpåmod lykkes vi med at løse og udføre selv tilsyneladende umulige opgaver for kunder af alle slags.

Åvang byggeri
Åvang flisebelægning
Åvang anlæg

Hoved- og fagentrepriser

Ring til os og lad os tage en snak om din opgave.

Knowhow og ekspertise

Virksomheden beskæftiger 3 tømrersvende og 3-4 entreprenører og anlægsgartnere, der alle arbejder godt sammen mod det fælles mål: Funktionalitet og æstetik.

Vi har tømrersvende med over 30 års erfaring, samt nyuddannede. Herved kan vi udføre opgaver som restaurering af gamle bygninger med nyeste viden og teknikker.

Vores entreprenører har med mere end 20 års erfaring en bred viden om alsidige opgaver – fra beton til grøn vedligehold og gravearbejde. Herunder specialopgaver som udgravning til jordvarme, fundamenter og belægninger og brolægninger.

Der er fokus på kvalitet hele vejen, og vi bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik og ved, at professionel planlægning og en god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.

Åvang ApS Byg & Anlæg

Se hvad vi arbejder med lige nu

Nyeste opslag og billeder fra Facebook

Vi kan hjælpe med det hele

Uanset hvilken opgave du har, om det er reparationer, udbedringer, ombygninger, nybygninger, vedligehold, eller nedrivning, er vi klar til at tage en snak om det og udføre det med stor knowhow og ekspertise.